„Ca urmare a precipitaţiilor prognozate sub formă de averse cu caracter torenţial, care izolat vor depăşi 40 l/mp, în intervalul 12.06.2012 ora 17.00 – 13.06.2012 ora 10.00 se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, râuri necadastrate (viituri rapide) cu efect de inundaţii locale pe unele râuri mici din zonele de deal şi de munte, îndeosebi din vestul, nordul şi centrul ţării”, se arată în informarea transmisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Conform acestora pe râurile din bazinele hidrografice Vişeu, Iza (judeţul Maramureş), Tur (judeţul Satu Mare), afluenţii Someşului, cursul mijlociu (judeţele Maramureş şi Sălaj), Crasna (judeţele Sălaj şi Satu Mare), Barcău (judeţele Sălaj şi Bihor), Crişul Repede (judeţele Cluj şi Bihor), Crişul Negru (judeţul Bihor), Crişul Alb (judeţele Hunedoara şi Arad) şi pe cursul superior al râului Bega (în judeţul Timiş).


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont