Peste măsură de cald luni, ca şi ieri, de altfel. Amiaza ne va aduce din nou valori termice de minus 2-0 grade şi plus 10 grade, dacă nu chiar 12 grade.

Ceaţa va persista în mai multe regiuni ale ţării

Cele mai mari temperaturi se vor atinge în vestul teritoriului, ca şi în zonele de deal şi de munte, unde ceaţa nu persistă. Nu scăpăm totuşi de polei, dar nici de ceaţă şi burniţă în sudul şi estul ţării.

În Capitală, soarele e scump la vedere din cauza ceţii şi a norilor care nu se prea dau duşi peste zi. Nici temperatura aerului în aceste condiţii nu reuşeşte să se avânte prea mult, aşa că vorbim de o maximă de cel mult un grad-două, dar măcar nu se anunţă ploi.

Marţi vremea se anunţă mohorâtă, cu ceaţă dimineaţă şi burniţă mai ales în zonele extracarpatice.

În restul regiunilor se anunţă ploi slabe, motiv pentru care condiţiile de polei se menţin. Vorbim însă de temperaturi în general pozitive, de la 1 grad-2 grade în nordul Moldovei până spre 8-9 grade pe litoral, în deltă şi Câmpia de Vest, şi chiar 10-11 grade în Dealurile de vest.

Miercuri tot nu avem parte de prea mult soare

Mai dă câte o ploaie prin vestul şi nord-vestul ţării, dar local se anunţă precipitaţii şi în sud şi sud-vest, unde dimineaţa va aduce din nou ceaţă. Munţii se aleg mai mult cu lapoviţe şi ninsori, dar maximele rămân peste valorile normale, urmând să se încadreze între 3 grade în centrul ţării şi 9-10 grade pe litoral şi în zonele de deal din vestul ţării.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont