Warren Buffet prezice: Europa îşi va reveni din punct de vedere economic abia peste un deceniu

Este previziunea miliardarului Warren Buffett. Şi tot el ne spune că de câteva săptămâni zona euro a intrat pe un teren nesigur.

„Europa a intrat pe o traiectorie descendentă de şase săptămâni. Până acum nu era aşa. Lucrurile nu mergeau foarte bine, dar nu erau nici atât de preocupante” a declarat omul de afaceri.

Buffett consideră totuşi că economia europeană se va redresa. Va fi un proces de durată la finalul căruia s-ar putea ca euro să nu mai existe ca monedă, a averizat omul de afaceri. În opinia lui, zona de uniune monetară trebuie să-şi schimbe modul de funcţionare pentru că nu poate depăşi criza în modul în care a fost concepută iniţial.
Şi economia americană a intrat într-o perioadă de stagnare, avertizează Buffett, dar se prezintă încă mult mai bine decât cea a altor state puternice.

Warren Edward Veirdo Buffett (n. 30 august 1930, Omaha, Nebraska) este un investitor, om de afaceri și filantrop american. Este recunocut ca fiind al doilea în lista celor mai bogați oameni din lume în anul 2006,pe al treilea in lista anului 2007 și primul pe lista anului 2009
Investitorul Warren Buffett este unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, dar si unul dintre cei mai filantropi. Astfel, omul de afaceri conduce un Cadillac DTS care costa doar 45.000 de dolari.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont