BRD a lansat o promoţie destinată studenţilor, liceenilor şi elevilor prin intermediul căreia aceştia vor beneficia, în condiţii preferenţiale, de o gamă largă de produse şi servicii, potrivit unui comunicat de presă al băncii, remis, miercuri, AGERPRES.

Promoţia ‘Combinaţii câştigătoare’ se va desfăşura până la sfârşitul anului 2012.

Pachetul Student grupează un cont curent cu dobândă promoţională de 3,5% în primul an, un card de debit la alegere, cu comision 0 în primul an şi reducere 50% din anul al doilea, precum şi serviciul de internet banking BRD-Net şi serviciul de phone banking Vocalis, ambele oferite gratuit. În cazul în care studentul optează pentru un card Maestro Transport, comisionul de administrare este 0 pentru toţi cei 3 ani de valabilitate a cardului.

În plus, pentru creditele pentru studii vor beneficia de o reducere de 50% a comisionului de acordare’, se arată în document.
Potrivit acestuia, pachetul Sprint se adresează liceenilor şi elevilor şi cuprinde un cont curent cu dobândă promoţională de 3,5% în primul an, un card de debit la alegere, cu comision de administrare 0 în primul an. Dacă se alege cardul Sprint Transport, comisionul de administrare este 0 pe o perioadă de 3 ani şi, la fel ca în cazul Pachetului Student, serviciul de internet banking BRD-Net şi serviciul de phone banking Vocalis sunt oferite gratuit.

Opţional, deţinătorii pachetelor pot solicita un cont de economii cu bonus la dobândă şi serviciul BRD SMS Banking, oferit gratuit.
La deschiderea pachetului, banca oferă automat 10 lei cadou şi vouchere câştigătoare în unele agenţii BRD, prin care se poate mări câştigul cu 5, 10 sau 20 de lei. Oricum ar fi combinate produsele BRD pentru tineri, se pot câştiga prin tragere la sorţi 10 iPhone 4S şi 30 iPod Shuffle.
BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

De ce să alegi Pachetul STUDENT?

Cu Pachetul STUDENT este mai simplu să îţi gestionezi banii zi de zi, fiind în contact permanent cu banca prin Internet sau telefon, graţie serviciilor de bancă la distanţă (BRD-Net, BRD SMS Banking, Vocalis) – oferite gratuit în pachet.
Economiseşti inteligent, cu tarife „studenţeşti” la pachet: preţul global al pachetului este mai mic decât cel al produselor achiziţionate separat.
Beneficiezi de un număr de operaţiuni gratuite/ lună la ATM-urile BRD şi de o reducere de 20% la comisionul de gestiune anuală card*.

Cum poţi obţine Pachetul STUDENT?

Vino chiar acum la cea mai apropiată unitate BRD cu carnetul de student valabil pe anul în curs şi actul de identitate. Este suficient să completezi un simplu formular şi, în cateva zile, vei avea propriul tău pachet personalizat.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont