Scandal de amploare între prodecanul Facultăţii de Horticultură a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj, Adrian Zaharia, şi liderul Federaţiei Asociaţiilor Studenţeşti (FAS-USAMV) din cadrul instituţiei de învăţământ, Bogdan Moldovan pe site-ul de socializare Facebook, scrie ziuadecluj.ro.

Prodecanul susţine că administratorul căminului, profesorul Ioan Oroian, liderul sindicatului USAMV, dar şi Bogdan Moldovan, şeful FAS-USAMV au dezafectat mai multe camere din Căminul XV al universităţii pe care le-au transformat în apartamente, spaţii de depozitare, birouri administrative sau camere de consiliu. Pe de altă parte, şeful FAS-USAMV neagă acuzaţiile.

„Între nereguli se numără: transformarea a două camere de locuit în Sală de Consiliu, amenajată cu baie proprie şi uşă de trecere între cele două încăperi, utilizarea beciului anti-atomic în mod ilegal şi fraudulos în scopuri personale prin transformarea lui parţială în spaţiu de depozitare a anvelopelor şi a altor obiecte personale, depozitarea ilegală în beciul anti-atomic a unor corpuri de mobilier, scaune de bar, maşini de spălat, saltele, scaune, mături, saci de detergent, antene parabolice”, a scris prodecanul Adrian Zahari, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul de socializare Facebook.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont