SOCIETATEA ABSOLVENTILOR UNIVERSITATII TEHNICE DIN CLUJ-NAPOCA

AD ABSOLUTum

Venit din viitor prezentul insezisabil este inghitit de un trecut care se hraneste necontenit cu viitor. Timpul ne spune ca trebuie sa fim legati necontenit de scoala prin acel semn al trairii si progresului care ne face sa credem ca ceea ce realizam este mai bun decat ceea ce s-a facut. Vom afla daca este asa, numai la interferenta gandurilor si promotiilor de absolventi care si-au gasit implinirea trecand prin Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Din PREAMBUL – Statutul SOCIETATEA
ABSOLVENTILOR UNIVERSITATII TEHNICE DIN CLUJ-NAPOCA
AD ABSOLUTum

SOCIETATEA ABSOLVENTILOR UNIVERSITATII TEHNICE DIN CLUJ-NAPOCA AD ABSOLUTum ofera calitatea de membru pe durata vietii fostilor studenti si profesori ai Universitatii.

ACTIUNILE FUNDATIEI SE MANIFESTA SUB FORMA DE :

Premii, ajutoare, burse, primiri de profesori « visiting », finantari ale catedrelor, sustineri ale diverselor manifestari stiintifice

Daca doriti sa faceti o donatie sau sa stabiliti legatura cu Asociatia « AD ABSOLUTum » contactati:

Contact:

Sef lucrari Dr. Ing. Cosmin CHIOREANN
Telefon: +40 264 595699
Fax: +40 264 592055
e-mail: Cosmin.Chiorean@mecon.utcluj.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont