Cea mai mare bata de baseball a apartinut lui Stephan Koschal din Boynton Beach, Florida. Ea masura 5 ft 81/4 inaltine, avea 22 ¾ grosime si 57 ½ pounds. Pe bata respectiva sunt colectate toate semnaturile celebrilor jucatori de baseball aflati in viata si care sunt mentionati in Baseball Hall of Fame.
Cel mai lung cuvant din lume are 50 de litere si este: Cekoslovakyalilastriabilemediklerimizlerdenmisiniz.
Cele mai multe titluri mondiale la netball au fost cucerite de Australia: 1963, 1971, 1975, 1979, 1983 si 1991.
Cea mai mare companie mortuara din lume este SCI (Service Corporation International) din Houston, TX care are 551 case funerare si 126 de cimitire.
Cea mai rapida planeta este Mercur. Ea orbiteaza in jurul Soarelui la o distanta de 35.893.100 mile, are o perioada de revolutie de 87, 96 zile, adica o viteza de 107.030 mile pe ora.
Cea mai scunda femeie din lume are 69 centimetri
Bhut Jolokia, este cel mai iute ardei din lume
Cel mai mare set de tobe din lume insumeaza in total 340 de piese si apartine americanului Mark Temperato.
Cel mai inalt cal din lume este Big Jake, din rasa Gelding, care masoara 210.19 cm (fara potcoave). Armasarul apartine unei ferme din Wisconsin (America).

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont