În ce constă puterea unei femei?  Armamentul din dotare al femeii

Armamentul din dotare al femeii

În ce constă, de fapt, puterea unei femei?  Puterea unei femei consta in patru lucruri. In caz ca nu le-ai descoperit pana acum, iata parerile mele.

Sexul slab are patru atuuri principale:

1. Forta de atractie; look-ul

Cele mai multe femei devin puternice in fata unui barbat prin abilitatea de a-l atrage, de a se face dorite, pana la obsesie. Femeia pe care o vrei, dar nu o poti avea tinde sa para in ochii tai ca o femeie puternica, o femeie intangibila. Pe de alta parte, la fel de puternica este si femeia care te vrea cu orice pret si … te obtine.  Mila Kunis este una dintre cele mai puternice femei la ora actuala, putand avea orice barbat isi doreste…

2. Banii castigati sau mosteniti

Puterea unei femei provine din forta financiara, din puterea de a avea tot ce isi doreste atunci cand isi doreste. O femeie cu bani este suficient de puternica incat sa isi cumpere barbati, este cazul Christinei Onassis care cu banii mosteniti de la tatal sau Arstotel, si-a putut cumpara afectiunea tuturor barbatilor pe care si i-a dorit.

3. Cariera proprie

Angel Merkel, una dintre cele mai puternice femei ale timpului nostru, daca nu chiar cea mai puternica, tinand cont de faptul ca este la conuderea unei tari foarte puternice precum Germania. Ea reprezinta, alaturi de alte femei, aflate efectiv la conducerea unor state, dovada vie ca cea mai de sus treapta a puterii pe care paseste femeia este cea politica.

4. Titluri nobiliare

O femeie puternica este o femeie in fata careia barbatii sunt obligati sa ingenunchieze. In ce anume consta puterea unei asemenea femei? In titluri nobiliare. Spre exemplu, regina Elisabeta a II-a este cea mai puternica englezoaica din lume. Mai puternica decat orice barbat.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont