Cei mai tari profi! Cine sunt ei?

Articolul acesta intra direct in categoria noastra de profesori!

Ia spune-ne? – ai un profesor care te inspira, este un bun specialist in domeniu, iti este mentor si prieten? Inscrie-l la Gala Profesorului Bolognea, proiect in care profesorii care se ghideaza dupa sintagma „invatamant centrat pe student” sunt premiati.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romanaia (ANOSR) a inceput promovarea celei de a patra editii a proiectului Gala Profesorului Bolognea cunoscut si ca „Profi Tari”, astfel studentii isi pot inscrie profesorii in perioada 10 martie – 3 aprilie 2011 pe site-ul profitari.ro .
Scopul proiectului este acela de a recunoaste, premia, motiva si a-i aduce în acelasi loc pe acei profesori care reprezinta adevarate valori in invatamantul superior din Romania.

Unde va avea loc editia de anul acesta?

Editia din acest an va avea loc la Cluj Napoca si va fi organizat de Organizatia Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai sub egida ANOSR in perioada 6-7 mai 2011.

Formularul pentru inscrierie profesorului care te inspira o gasesti pe profitari.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont