Admitere 2011 UMC Constanta Universitatea Maritima

Universitatea Maritima din Constanţa işi confirmă anual recunoaşterea naţională şi internaţională prin atragerea de studenţi, masteranzi şi doctoranzi din ţară şi din afara ţării. În raport cu acest reper, autorizarea şi auditarea universităţii s-au produs nu neaparat prin organisme de certificare, ci s-au produs prin piaţa muncii şi prin cererea uriaşă de oameni care termină această universitate şi sunt ceruţi pe piaţa internaţională.

Programele de studii sunt astfel structurate încât asigură şanse reale tuturor absolvenţilor.

Broşurile de admitere consacrate studiilor de Licenţă, Master şi Doctorat conţin informaţii pentru viitori studenţi ai universităţii noastre.

Îi invităm pe tinerii care doresc o specializare universitată consistentă să ia în serios ofertele educaţionale oferite de Universitatea Maritimă din Constanţa şi să fie convinşi că işi pot găsi o oportunitate avantajoasă în raport cu opţiunile si dezideratele lor.

Da click pe linkuri pentru a vedea informatiile legate de admiterea iulie 2011 la Universitatea Maritima din Constanta:

Pliant Admitere | Ghid Admitere | Afis Admitere| Locuri alocate candidatilor rromi

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont