Prezicatoarea Vanga

Va propun un articol interesant, legat de Baba Vanga, celebra clarvazatoare din Bulgaria, considerata urmatoarea dupa Nostradamus – unul din cei mai mari mediumi care au trait pe Pamant. Aceasta a facut mai multe preziceri, iar 80% dintre ele s-au implinit.  Conform acesteia ne paste un al treilea razboi mondial in luna noiembrie anul acesta! Voi ce spuneti fals sau adevarat?

Vanga a murit la varsta de 85 de ani, de cancer, iar ziua mortii si-a prezis-o singura cu multi ani inainte de producerea evenimentului – 11 august 1996.
S-a scurs aproape un deceniu de la moartea femeii, dar prezicerile sale continua sa atraga atentia la fel de mult ca si cele ale lui Nostradamus.

Vanga ( Vanghelia Pandeva) nascuta la 31 ianuarie 1911 in orasul Strumita din Iugoslavia, era plapanda si avea urechile lipite de cap si tot asa, lipite, degetele de la maini si picioare
La varsta de 12 ani a fost prinsa de o furtuna grozava care a purtat-o la doi kilometri distanta. A fost gasita acoperita cu bucati de pamant, pietre si crengi. Ochii erau plini de praf si nu-i mai putea deschide, avand dureri ingrozitoare. a fost operata dar Vanga a ramas oarba pentru totdeauna.

Cele mai socante predictii pe care le-a facut Vanga :

„La sfarsitul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va ajunge sub apa si intreaga lume va plange dupa el”(1980)

Atunci aceste cuvinte pentru intreaga lume stiintifica si nu numai, pareau a fi o adevarata prostie. Cum poate orasul Kursk din Rusia sa ajunga in totalitate sub apa? Dar au trecut 20 de ani si deodata cuvintele lui Vanga au capatat un sens groaznic. Submarinul Kursk a haufragiat in urma unei explozii a combustibilului unei torpile. Imensul submarin Kursk, care purta acelasi nume cu a orasului a disparut sub apa pentru totdeauna, in marea Barents. Nu au existat supravetuitori. Iata ca Vanga a avut dreptate in aceasta situatie.

Profeta oarba are si preziceri care nu s-au realizat, insa despre acestea nu prea se vorbeste.

“Groaza, groaza! Teroare! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile din fier. Lupii vor urla din tufisuri si sange nevinovat va curge rauri”(1989)

Predictia s-a realizat in 2001. Cu totii stim ce s-a intamplat in SUA odata cu actele de terorism in urma carora cele doua cladiri “Gemeni”, WTC , au disparut pe 11 septembrie luand vietile a miilor de oameni nevinovati.

Descifrare

Cele doua cladiri “Gemeni” distruse in totalitate pe 11 septembrie 2001 in viziunea lui Vanga erau “Frati”. “Gemeni” – “Frati”. “Fratii americani vor cade…” In aceste doua cladiri au fost indreptate avioanele “pasarile de fier” deturnate de catre teroristi. Dar ce legatura are aici tufisul? “Lupii vor urla din tufis” E simplu; din limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza ca Bush, ceea ce vrea sa spuna ca “Lupii vor urla” din spatele lui Bush, adica tragedia se va produce pe timpul presedintiei lui Bush sau sa fi fost dirijata de cineva care se ascunde in spatele lui Bush.

Vanga a numit cu exactitate matematica ziua an care va incepe Cel de-al Doilea Razboi Mondial si invadarea fostei Iugoslavii de armata germana. Cu o jumatate de an inaintea mortii lui Stalin, femeia a prezis ziua si conditiile in care acesta va pieri, fiind arestata si intemnitata. A fost eliberata din inchisoare abia dupa moartea sangerosului dictator de la Kremlin.

Vanga stia dinainte de invazia trupelor sovietice in Praga revoltata, in 1968. In 1969, Vanga a anticipat victoria Indirei Gandhi la alegerile parlamentare anticipate.

Catastrofa de la Cernobal, perestroika, iesirea lui Gorbaciov de pe scena marii politici, destramarea URSS – toate s-au intamplat conform prezicerilor batranei oarbe, care nu avea notiuni prea profunde de politologie sau geopolitica. In timpul vietii, nimeni n-a reusit sa dezlege misterul legat de prezicerile bulgaroaicei oarbe, insa acum oamenii de stiibnta au gasit cheia acestui fenomen, de care s-ar servi in prezent serviciile speciale ruse pentru a dejuca actiuni teroriste.
„Ultimul preşedinte va fi negru“

Venirea la conducerea SUA a unui preşedinte de culoare va coincide cu o criză economică majoră, „iar America se va prăbuşi atât de la sud, cât şi de la nord“, a prezis Vanga. Dar vorbele sale nu sunt atât de recente ca ale altor prezicători. Cu puţin timp înaintea morţii sale, pe 11 august 1996, „Regina vrăjitoarelor“ – aşa cum este numită şi acum de bulgari – a făcut această afirmaţie şocantă pentru toate mediile de informare în masă.

Vorbele sale nu au fost uitate însă, blogurile internauţilor din estul Europei readucând profeţia în actualitate în 2008, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. Mai mult, clarvă- zătoarea a spus că „omul negru“ va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, pentru că, pe perioada domniei sale, SUA se vor diviza în mai multe ţări independente.

O altă viziune a Vangăi ar urma să se adeverească anul acesta. Prezicerea este una mult mai dureroasă decât criza economică. „În 2010 este debutul celui de-al treilea război mondial, care va începe în noiembrie şi se va termina în octombrie 2014. Se va desfăşura, la început, cu arme convenţionale, ca apoi să aibă loc atacuri cu arme nucleare şi chimice, spre final“, ne spune baba Vanga.

Tags:
1 Comentariu
  1. dayana 14 ani în urmă

    infricosator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont