În perioada 20-22 mai 2013, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va fi gazda Concursului naţional studenţesc de matematică „Traian Lalescu”.

 

Secţiunile concursului sunt următoarele:

Secţiunea A. – Profil teoretic, anul I şi II: Facultăţi de Matematică

 

Secţiunea B. – Profil electric, anul I: Facultăţi de Automatică şi Calculatoare, Fizică, Informatică, Electronică, Inginerie Electrică, Electrotehnică, Energetică, inclusiv departamentele cu predare în limbi străine, cu aceste profile.

 

Secţiunea C. – Profil neelectric: Facultăţi cu profil de Ştiinţe Aplicate, Mecanic, Chimie, Transporturi, Metalurgie, Construcţii, Economic (de toate formele), Biologie, inclusiv departamentele cu predare în limbi străine, cu aceste profile.

 

Secţiunea D. – Profil inginerie, anul II: Facultăţile cu profil din domeniul Ştiinţelor inginereşti

 

 

Cazarea studenţilor şi a cadrelor didactice însoţitoare se va face la căminele universităţii şi la Casa de oaspeţi. Programul concursului precum şi alte detalii organizatorice vor fi anunţate în scurt timp.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont