Senatorii au adoptat o propunere legislativa care le va da acces gratuit elevilor si studentilor in prima sambata a fiecarei luni la muzee, case memoriale si la institutii de cultura.

Se instituie, in prima sambata a fiecarei luni, Ziua porţilor deschise la muzee, case memoriale şi colecţii publice, institutii de cultura de drept public. La această data, accesul in muzee, case memoriale si colectii publice este gratuit pentru elevi si studenti.

Daca noua Lege a Educatiei Nationale exclude studentii din structurile decizionale si executive ale universitatilor, neavand un cuvant de spus la alegerea decanului, prorectorului, prodecanului si consiliul de administratie, senatorii ofera studentiilor  o vizita la muzeu

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont