Continua inscrierile pentru cea de-a doua sesiune a trainingului Provocările comunicarii. Viziuni negociate.

Inscrierile pentru trainingul Provocarile comunicarii. Viziuni negociate continua pentru cea de-a doua sesiune ce va fi sustinuta intre 10-12 mai la Cluj.

La training se pot inscrie studentii de la facultatile de arhitectura din tara, iar participarea este gratuita (in limita locurilor disponibile). Materialele solicitate pentru inscriere pot fi gasite pe site-ul arhitext (http://www.arhitext.com/evenimente/provocarile-comunicarii-viziuni-negociate/) si trebuie transmise pe adresa arhitext_redactie@b.astral.ro

Trainingul contine 4 module, dupa cum urmeaza:

Modulul 1: (Re)cunoaşterea nevoilor beneficiarului,
Modulul 2: Cum să-ţi comunici eficient proiectul de arhitectură,
Modulul 3: Tehnici de negociere,
Modulul 4: Role play (activităţi interactive).

Prima sesiune a acestor traininguri a fost sustinuta la IASI. Mai multe detalii privind activitatile desfasurate in cadrul acestei editii gasiti aici:

http://www.arhitext.blogspot.com/2012/05/arhitext-sustinut-prima-sesiune.html

Inscrierile pentru Cluj se pot face pana, miercuri 9 mai, urmand ca studentii alesi pentru a participa sa fie anuntati personal pe email!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont