Aproximativ 20% dintre locuitorii Pamantului sunt de parere ca extraterestrii exista si traiesc printre noi, deghizati in oameni, conform unui sondaj realizat de firma de cercetari de piata Ipsos.

Sondajul, realizat pe 23.000 adulti din 22 de tari,ne dezvaluie ca, in India si China, 40% dintre oameni cred in existenta extraterestriilor pe Pamant; in schimb, in Belgia, Suedia si Norvegia, mult mai putine persoane (8% din populatie) nutresc astfel de convingeri.

Se pare ca in medie, proportia oamenilor care cred in prezenta extraterestrilor printre oameni este de circa 20%. 22% dintre barbati si 17% dintre femei cred ca asa stau lucrurile. Cei care cred in ipoteza „extraterestrii sunt printre noi” provin din toate categoriile sociale si majoritatea au sub 35 de ani.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont