Fiecare barbat are o pereche de blugi la care tine in mod special.

Doar ca, de mult ce tine la ei, ii uzeaza de atata purtat si nu are, ca fetele, optiunea de a-i taia si de a face hotpants din ei. Poate doar daca este Axl Rose sau Freddy Mercury, poate.

Acum perechea ta preferata de blugi poate sa intre in terapie.

Dr Denim iti repara blugii cu fire rarite, cu arsuri de tigara, cu capse sarite si cam cu orice „trauma” suferite in cursul purtarii. Si asta fara petice care fac jeans-ii sa para grunge, ci prin tehnici speciale care refac tesatura originala.

Fiecarei perechi de blugi i se face o evaluare si i se prescrie un „tratament” inainte de a fi preluat de echipa de „terapeuti”-croitori. Fondatoarele firmei, Francine Rabinovich si Karla Schufftan au recunoscut o oportunitate de afaceri in faptul ca a cumpara o pereche noua de blugi poate fi undezastru pentru bugetul tau si o dezamagire, deoarece fiecare pereche de blugi este unica si de neinlocuit.

O reparatie de blugi la Denim Therapy costa 14$ pe centimetru patrat, asa ca merita sa ii cauti la www.denimtherapy.com.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont