Mod de preparare caisata

Se scot sâmburii caiselor şi caisele se pun într-un borcan. Un strat de caise, unul de zahăr şi ultimul să fie de zahăr.
Borcanul se ţine la soare 2 săptămâni şi apoi se toarnă alcool cât să se acopere caisele.

Ingrediente lichior de caise aka caisata

caise 2,5 kg
zahăr 600 g
alcool

Cat dureaza prepararea caisatei:

Preparare: 30 min


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont