Student pe net va prezinta o metoda mai putin conventionala de grija fata de sanatatea proprie, pe care o puteti deprinde in urma unei initieri in aceasta tehnica cu traditie in Japonia, apoi extinsa in America si in Occident. Ce este, de fapt, Reiki, dincotro vine si cu ce ne poate fi de folos? Acestea sunt intrebari la care vom incerca sa dam raspuns in randurile care urmeaza.

Istoria reiki
In a doua jumatate a secolului al XIX-lea, reiki a fost redescoperit de un calugar crestin din Japonia, pe nume Mikao Usui. El preda la facultatea din Kyoto, cand unul dintre studentii lui l-a intrebat prin ce tehnica vindeca Iisus in realitate, deoarece Biblia arata ca Iisus vindeca bolile prin simpla atingere cu mana. Ba, mai mult, studentii doreau sa cunoasca si ei aceasta tehnica. Legenda spune ca aceasta intrebare, precum si dorinta studentilor sai i-au dat impulsul necesar, care apoi avea sa-i schimbe definitiv viata. A mers pe urmele lasate de vindecarile miraculoase ale marilor maestri spirituali, cautand sa raspunda la intrebarea: ce este ceea ce actioneaza in vindecare?

Concluzia la care a ajuns dr. Usui, dupa ce a mers pe urmele vindecarilor lui Iisus a fost ca fiecare isi aduce contributia la propria vindecare prin constientizarea binefacerilor energiei divine. Din acel moment si-a concentrat fortele pentru a preda reiki – ale carei simboluri i s-au revelat in peregrinarile lui – invatandu-i pe oameni sa participe activ la vindecare, dand libertate energiei divine sa duca mainile omului spre locul unde aceasta trebuie sa curga.

Reiki Association International (R.A.I.) a fost fondata de personalitati importante ale vindecarii alternative, sub conducerea F.E. Eckard Strohm, in anul 1990, in Germania. Organizatia, prezenta acum in numeroase tari, are ca scop ajutorarea oamenilor prin invatarea procedurilor de vindecare energetice. Acest obiectiv se poate realiza prin faptul ca oamenii invata sa se ajute singuri, sa detina controlul asupra sanatatii proprii in mod constient. Reiki este o metoda eficienta, simplu de invatat si de aplicat. Invatarea Reiki este utila oricui, pentru ca, pe termen lung, asigura mai multa armonie si echilibru fizic si sufletesc, ajutand, astfel, la pastrarea sanatatii. Omul devine mai rezistent fata de factorii de povara care devin tot mai puternici, ca stresul, efectele fizice ale poluarii aerului si mediului, chimicalele
care se gasesc in cantitati din ce in ce mai mari in alimente.

AROLO TIFAR – este un sistem de diagnosticare energetic, care face posibila recunoasterea cauzei principale a bolii si anihilarea ei prin tratament energetic focusat. Acesta combina tratamentul energetic evidentiat prin mecanismul rapid de actionare cu abilitatea de stabilire a diagnosticului care face posibila, in cateva minute, fara ustensile de laborator si tehnice, obtinerea informatiilor despre orice valoare sau stare, stabilirea medicamentului potrivit si a dozarii individuale prescrise.

Vindecare spirituala activa – Este un ajutor foarte rapid, prin tratamentul precis al simptomelor. Aceasta tehnica este formata din mai multe etape care se cladesc una peste alta, introducand, astfel, invatacelul din ce in ce mai adanc in enigmele vindecarii spirituale active. Se poate combina cu succes cu alte tehnici de tratament ca AROLO TIFAR, de exemplu. Un alt curs din aceasta serie este chirurgia-psi sau operatia energetica. Initierea ii face capabili pe participanti sa efectueze o operatie-psi, careia ii apartine si activitatea celui de-al treilea ochi.

Chiro-practica – Tensiunile, durerile, blocajele, tulburarile de circulatie a sangelui, impreuna cu sindroamele nevrotice si simptomele bolilor organice apar, in mod frecvent, in urma miscarii vertebrelor. Accidentele cu cazaturi, miscari de sucire, impiedicari; tensiunea permanenta a muschilor, lungimea diferita a picioarelor sau oblicitatea neobservata a bazinului cauzeaza, mai devreme sau mai tarziu, dureri accentuate, limitare in miscari. Se trateaza eficient 80% dintre imbolnavirile si limitarile in miscari curente (pe langa alte tratamente terapeutice) prin punerea la loc a vertebrelor alunecate, utilizand chiro-practica. Aceste vertebre alunecate altfel ar apasa in continuare vasele sanguine, ar limita functiile nervoase, ceea ce cauzeaza tulburari si imbolnaviri in tot corpul. La acest curs se predau tehnici legate de anihilarea, atenuarea problemelor legate de alunecarea vertebrelor. Totodata, cel care vrea sa se initieze invata despre cazurile in care cunostintele reiki se pot utiliza, precum si despre circumstantele in care interventia este interzisa.

Curs de comunicare cu ingerii – se bazeaza pe cunostintele antice provenite din perioada atlanta si pe cunoasterea esenienilor. Participantilor la acest curs li se pun la dispozitie notiuni despre ingeri, iar dupa initierea facuta in privinta lor, se pot forma legaturi mult mai profunde cu ei. Putini dintre noi stiu ca, in afara ingerilor pazitori, fac parte din viata noastra de zi cu zi arhanghelii, ingerii elementelor, ingerii care ne pot ajuta sa gasim obiecte pierdute, ne pot ajuta la vindecare etc.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont