Ai mare nevoie de bani?! Parintii au fost pana acum (si sunt in continuare) sursa ta sigura de venit, dar vrei sa-ti satisfaci capriciile fara sa te simti vinovat ca nu o faci din bani castigati de tine? In plus, pe langa un castig cat de cat multumitor, ai vrea sa-ti ramana timp si pentru distractie? O.K., sa vedem ce-i de facut!

Pentru ca esti student si trebuie sa mergi la facultate (macar din cand in cand), un program clasic de lucru de 8 ore, nu te-ar avantaja. Iar timpul de distractie ar disparea aproape complet. Asa incat orienteaza-te mai bine spre un part-time job. Asta nu inseamna neaparat ca vei sta la un birou 4 ore pe zi, in fiecare zi. Termenul de „part-time job” cuprinde si colaborarile ocazionale sau slujbele fara program fix.

Pentru ca variantele de luat in calcul sunt numeroase, noi iti propunem cateva dintre ele, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei. Iar daca banii primiti nu te multumesc, negociaza. Insa dincolo de bani, se afla un avantaj mult mai mare – experienta.

1. Distribuitor de produse(network marketing)/agent de vanzari
2. O slujba in „familie”
3. Baby-sitter
4. Picolita
5. Menaj
6. Meditatii
7. Agent de vanzari de asigurari
8. Operator de sondaje de opinie
9. Tehnoredactare
10. Traduceri
11. Distribuitor de pliante publicitare/flyer-e/fluturasi
12. Hostess
13. Free-lancer

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont