Statiunea Costinesti
Costineşti se afla 28 km sud de Constanţa si este o staţiune balneoclimaterică estivală (2 – 4 m altitudine), cunoscuta ca: „Staţiunea Tineretului”.
Plaja întinsă, cu nisip fin, este orientată spre sud, şi expusă la soare în tot cursul zilei (specific de care beneficiază puţine plaje din Europa, fiind amenajată pentru talasoterapie şi helioterapie (soarele straluceste 10 – 12 ore pe zi).
Atmosfera tinerească este întregită de numeroasele manifestări cultural-artistice ce se desfăşoară aici, de bazele de agrement moderne, de emisiuni transmise de „Radio Vacanţa”.
Aici se gasesc nenumarate discoteci si cluburi: Discoteca Ring si Megadiscoteca Tineretului sunt unele dintre cel mai populare locatii de distractie de pe intreg litoralul.

Transport: feroviare – gara Costineşti, pe linia Bucureşti – Constanţa – Mangalia, rutiere – DN 39 de la Constanţa cu deviaţie pe un drum local, după Tuzla.

Tags:
2 Comentarii
  1. Cazare in Costinesti 14 ani în urmă

    mie imi place costinestiul la nebunie! Vin macar o data pe an aici!

    • Student pe net 14 ani în urmă

      glumesti ?! costinestiul e cel mai bun lucru care a „patit ” Romania !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont