A început perioada de înscrieri pentru primul semestru la Centrul de Limbi Străine Ariel, din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti. Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării şi a activităţilor în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare, doctoranzi și cei mai buni absolvenți ai secțiilor respective din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

În toamna anului universitar 2012-2013, perioada de înscrieri este cuprinsă între 3 şi 24 septembrie pentru toate limbile predate (engleză, germană, franceză, olandeză, suedeză, italiană, spaniolă, portugheză, japoneză, chineză, arabă, ebraică modernă şi biblică, turcă, limbi slave, română pentru străini, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge, IELTS, TOEFL). În acest an se reiau și cursurile de engleză pentru afaceri și de engleză juridică. Data de începere a cursurilor diferă în funcţie de completarea numărului de locuri, situându-se între începutul şi jumătatea lunii octombrie. Toate taxele şi structurile complete ale cursurilor sunt publicate pe site-ul Centrului Ariel. În plus, în septembrie vom avea un număr mare de concursuri cu premii și reduceri la anumite cursuri, anunțate pe paginile noastre de facebook și twitter.

Pentru nivelul mediu și avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit, care se poate descărca de pe site-ul Ariel. Cursurile vor avea loc atât în sediul Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), cât şi în sediile Universităţii din str. Edgar Quinet (Piaţa Universităţii) şi str. Schitu Măgureanu (Izvor). Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinte şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului. În cazul absolvirii unui curs complet, se eliberează o diplomă de absolvire. Ambele documente sunt recunoscute de Universitatea din București.

Contact: CENTRUL DE LIMBI STRAINE ARIEL

Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea din Bucuresti

Str. Pitar Mos, nr. 7-13 (in spatele Cinematografului Scala), Sector 1, Bucuresti

Program: Luni – Vineri: 10.00 -18:00
Telefon: 318.15.86; tel./fax. 318.15.85
E-mail: centrulariel2002@yahoo.com; office@centrul-ariel.ro
Website: http://centrul-ariel.ro
Facebook: http://facebook.com/CentrulAriel
Twitter: https://twitter.com/CentrulAriel

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont