Litere Bucuresti: Departamentul de Asistență Managerială, Secretariat și Informatică Aplicată

Specializărea Asistenţă Managerială, Secretariat si Informatica Aplicata din cadrul Facultăţii de Litere se ocupa de formarea profesională a unor specialişti în domeniul administrativ, asistentei manageriale si secretariatului, printr-o pregătire teoretica şi practică adecvată, precum şi dobândirea de către studenţi a cunoştinţelor, aptitudinilor şi competenţelor necesare construirii unei cariere de succes.

Specializarea urmăreste promovarea unui sistem de învăţământ de calitate, interactiv şi inovativ, fundamentat pe abordarea practică, pe cercetarea ştiinţifică, încurajand modul de gândire independent şi anticipativ.

detalii pe: http://www.unibuc.ro/depts/litere

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont