Cursuri de antreprenoriat și abilități manageriale pentru cei care vor să-şi deschidă o afacere

Eşti un proaspăt absolvent şi crezi că antreprenoriatul este o opţiune bună pentru viitorul tău? Ai o idee de afaceri şi ai în plan lansarea unei firme în anul 2013, dar ai nevoie de know-how pentru a reuşi? Vrei să ai succes pe cont propriu? Acum ai oportunitatea de a învăţa cum să dezvolţi o afacere sub îndrumarea unor mentori cu experienţă în domeniu.

Toţi cei pasionaţi de antreprenoriat şi pregătiţi să răspundă provocării de a construi un start-up au ocazia de a beneficia de cursuri gratuite de formare a abilităţilor antreprenoriale şi manageriale, la capătul cărora vor lansa o afacere proprie, prin proiectul finanțat prin fonduri structurale europene „E.H.R. – Antreprenoriat pentru resurse umane”, desfăşurat de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) în parteneriat cu Federația “Junior Chamber International” (JCI), D&D Research și Asociația Națională a Editorilor și Autorilor de Teste Psihologice și Educaționale.

Cursurile de antreprenoriat și abilități manageriale te vor ajuta să înveţi să iei deciziile potrivite pentru afacerea ta. Aceste cursuri se desfăşoară în două etape distincte și succesive, în cadrul unor module, precum: iniţierea şi gestionarea afacerii, management de proiect, resurse umane, marketing, e-business, orientare vocaţională şi analiza muncii, motivaţie, leadership, creativitate.

În perioada desfăşurării cursurilor vei fi asistat în elaborarea propriului tău plan de afaceri pentru o idee pe care doreşti să o implementezi. Planurile de afaceri care se concretizează prin deschiderea unei firme vor intra într-o competiție, încheiată cu premii: 72 de premii de excelență, cu valoare cuprinsă între 1000 și 3000 de euro, 468 de mențiuni în valoare de 1410 lei (brut). Astfel, vei putea pune bazele propriei afaceri în maximum 2 luni de la terminarea primului modul de cursuri.

Condiţii de intrare în proiect:

Se pot înscrie în proiect persoane care au domiciliul stabil într-una dintre urmatoarele regiuni de dezvoltare: Bucuresti + Ilfov, Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea), Nord-Est (Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui), Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Nasaud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj), Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Valcea), Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu).

Pentru cursuri se pot înscrie:

a) specialişti în resurse umane (absolvenţi ai unui masterat în resurse umane sau ai unui curs în resurse umane, sau angajaţi ai departamentelor şi firmelor de resurse umane) care doresc să îşi deschidă o afacere (de exemplu firmă sau persoană fizică autorizată ş.a);

b) absolvenţi de psihologie cu atestat de psihologia muncii sau organizaţională care doresc să îşi deschidă un cabinet propriu de consultanţă sau o afacere;

c) persoanele care doresc să-şi deschidă o afacere dar nu sunt specialişti în resurse umane. Aceştia îşi pot dobândi această calitate prin participarea la un curs de CNFPA Resurse Umane, realizat şi atestat la orice firmă de profil.

Mai multe detalii despre proiect şi despre modalitatea de înscriere se găsesc pe site-ul www.ehr-antreprenoriat.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont