După încheierea admiterii în colegii, peste 1500 de locuri au rămas nesolicitate. Dintre acestea, peste 600 în instituţiile private.

Rezultatele sunt relativ, bune, întrucât locurile au fost completate în proporţie de 90 la sută. Ca şi în anii precedenţi, tinerii au ocolit specialităţi precum telecomunicaţii, construcţii şi tehnologia prelucrării lemnului. Au rămas nesolicitate inclusiv 203 burse. Din 41 de colegii de stat şi cinci private, doar 12 au realizat planul de înmatriculare. Precizăm că aproape 2000 de locuri au rămas vacante şi în universităţile din ţară. În prezent continuă etapa a doua de admitere în şcolile profesionale. Aceasta perioada de admitere se va încheia pe  data de 20 august.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont