4 Comentarii
  1. Sandina Iulia Vasile 14 ani în urmă

    Cred ca ar trebui specificat clar ca aceste lucrari sunt niste repere pentru cum ar trebui sa arate o lucrare de licenta, si ca exista acordul autorului si cel al profesorului coordonator (sper ca exista o asemenea declaratie). Lucrarea de licenta, disertatia de masterat si teza de doctorat sunt supuse legii proprietatii intelectuale. Aceasta pentru a nu se intelege ca situl se ocupa cu comercializarea lucrarilor de acest tip. Deja am auzit reactii de acest gen si ar trebui innabusite din fașă astfel de zvonuri. Desigur un exemplu nu strică , dar fiecare profesor arată și discută de obicei, în cadrul primei întâlniri, o teză bine făcută din anii anteriori, deoarece este vorba si de nivelul de așteptare al profesorului .
    Poate ca nu ar fi rau sa avem posibilitatea evidentierii lucrarilor de exceptie pentru a dovedi si prin aceasta calitatea invatamintului si a studentilor constanteni. Aceasta nu se poate face insa decit cu colaborarea comisiilor de licenta si celorlalti factori institutionali. Organizatiile si asociatiile studentesti profesionale ar trebui desigur sa sprijine acest demers, ca parte direct interesata. Se intimpla si in alte parti din lume si conteaza la CV. Asa cum studentii vin in unele cazuri dupa scrisori de recomandare din partea profesorilor, aceasta evidentiere ar fi un argument in plus, deoarece scara de notare de la 5 la 10 limiteaza aprecierea la exceptional, cum se intimpla la doctorat acordind Magna cum laude sau Summa cum laude ( vezi si http://en.wikipedia.org/wiki/Latin_honors)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont