Preînscrieri online la Politehnica, Bucuresti – Sesiunea de admitere iulie 2012

UPB permite înregistrarea datelor personale ale candidaţilor şi opţiunile acestora pe Internet. Astfel înscrierea candidaţilor la secretariatele facultăţilor va fi mult mai rapidă, numai verificându-se datele introduse anterior. Se acordă 10% reducere la plata taxei de înscriere pentru candidaţii care se preînscriu până la data 15.07.2012, ora 24:00.

PREÎNSCRIEREA reprezintă doar înregistrarea datelor dumneavoastră personale şi a opţiunilor privind facultăţile la care doriţi să vă înscrieţi!

Pentru înscrierea efectivă este necesar să vă prezentaţi la secretariatele facultăţilor în perioada 16-21 iulie a.c. (conform calendarului admiterii în UPB) pentru depunerea fişelor de înscriere şi a celorlalte documente necesare.

Aplicaţia permite completarea cererii de înscriere, simultan, pentru mai multe facultăţi din UPB. Completaţi datele personale o singură dată (ele devin valabile pentru toate facultăţile pe care le veţi selecta pentru înscriere), apoi selectaţi opţiunile pentru facultăţi şi domenii în ordinea preferinţei.

Procedura de preînscriere cuprinde următorii paşi:

Pasul 1: Vă înregistraţi (creaţi un cont cu e-mail şi parolă). Click aici
Pasul 2: Completaţi datele personale, cele referitoare la familie si la educaţia anterioară (4 formulare destul de scurte şi simplu de completat).
Pasul 3: Completaţi opţiunile pentru facultăţi si domenii în ordinea preferinţei (ultimul formular).
Pasul 4: Puteţi folosi facilitatea de generare a fişierului PDF cu cererea de înscriere pentru fiecare din facultăţile pentru care aţi optat şi puteţi tipări aceste documente.
Semnaţi respectivele cereri şi le depuneţi, împreună cu celelalte documente, la secretariatele facultăţilor, în perioada de înscriere la examenul de admitere.

Deşi nu este obligatorie, această procedură este recomandată pentru scurtarea timpului dvs. de aşteptare, în perioada înscrierilor, când vă prezentaţi la secretariatele facultăţilor pentru depunerea şi înregistrarea documentelor.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont