bani bogati milionari

Vladimir Kim, Susanna Klatten si Didier Primat, iata doar cativa miliardari care nu apar prea des in mass media.

Probabil ca ati auzit de Bill Gates, Rupert Murdoch si Richard Branson si de principala lor calitate: sunt putred de bogati. Dar bogatia nu aduce intotdeauna notorietate. Multi dintre bogatii planetei ajung uneori sa plateasca pentru a nu se afla in atentia publicului. Iata cativa dintre acesti miliardari de care nu ati auzit si probabil nu prea veti auzi in curand in mass media.

Vladimir Kim, din Kazahstan, este presedintele companiei producatoare de cupru Kazakhmys, care a fost listata la Bursa din Londra in 2005. Kim detine 45% din compania pe care o conduce. Conform Forbes, Kim este cel mai bogat om din spatiul ex-sovietic, in afara Rusiei. De asemenea, acesta este cel mai bogat coreean, averea sa de 5,5 miliarde de dolari depasind cu mult averea presedintelui grupului Samsung, Lee Kun-Hee.

Presedintele si fondatorul companiei Public Storage, companie ce detine cel mai mare lant de depozite pentru uz individual din Statele Unite, Bradley Hughes, este urmatorul pe lista celor mai putin cunoscuti bogatasi din lume. Compania acestuia detine aproape 2.100 de depozite in 38 de state americane. Public Storage a preluat compania rivala in 2006 pentru suma de 5,5 miliarde de dolari. Acesta are o avere estimata la 3,7 miliarde de dolari.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont