Oamenii de stiinta se incapataneaza sa realizeze femeia perfecta si sa transforme filmele SF in realitate. Vom trai maine SF-ul de azi! Oare… ?!

Viitorul omenirii nu este deloc departe de ceea ce astazi vedem doar in filmele SF. In viitor oamenii vor convietui cu robotii pe care oameni de stiinta incearca sa-i faca dupa chipul si asemanarea noastra.

Robot+om= cuplu

Cercetatorii britanici sunt de parere ca in cateva decenii robotii vor fi la fel ca si oamenii si acesti vor putea sa se indragoasteasca, sa aiba o relatie si chiar sa se casatoreasca precum un cuplu absolut normal.

Controverse si multe intrebari

Daca femeia viitorului este un robot absolut perfect fara probleme, fara nervi, fara cosuri, fara riduri, care nu se ingrasa si nu slabeste si care nu face vergeturi si nu-i ies nici fire albe de par, atunci pentru ce am mai avea nevoie de femeile de acum?

Ei bine singurul atu al femeii normale in fata celei robotizate este faptul ca cea dintai va putea sa faca si copii. Insa la cum evolueaza stiinta nu ne-ar mira sa se gaseasca o solutie si pentru acest lucru.

Si totusi… imperfectiunile, certurile, nefericirile, nervii, supararile s-au inventat cu un scop. Daca toate acestea ar disparea ar mai exista oare notiunea de fericirea? Sau aceasta fericire perpetua nu ar duce la monotonie?

Sau poate ca femeile roboti vor fi prostituatele de maine, amantele de maine. Numai ideea ca acesta ar fi viitorul nostru, naste atatea intrebari si atatea controverse. Este greu de imaginat cum ne-am comporta daca am fi pusi in fata faptului implinit.

Si s-ar cumpara de la magazin aceste femei? Ai plati un om de stiinta sa-ti construiasca femeia visurilor, ai da comanda si in 2 luni ar fi intr-o cutie in fata casei? Ok mai bine ma opresc aici cu intrebarile. Lasam oamenii de stiinta sa mai rumege problema si poate ne ofere ei niste raspunsuri care sa se incadreze totusi in lumea noastra

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont