Ceaiul nu mai este baza unui ritual social la ore fixe, un obicei practicat de societati intregi. In zilele noastre, ceaiul a devenit o experienta individuala sau in cerc restrans, accentul cazand pe partea cu experienta.

Fie el fierbinte sau cu gheata, ceaiul trebuie sa surprinda, sa produca senzatii placute, sa iste amintiri dragi sau calatorii mentale fantastice (in maniera proustiana).

Indiferent la ce ora este baut, unde si mai ales cu cine, ceaiul ca placere legala si nedaunatoare ar trebui sa fie nelipsit dintre tabieturile tale. In caz ca nu te-a cuprins deja pasiunea pentru ustensile, cesti si prese, iata o galerie care s-ar putea sa te faca sa-ti fie pofta de o ceasca aromata de Ceylon, Oolong sau Matcha.

In plus, multe firme care produc aceste obiecte lucreaza cu designeri industriali straluciti, iar in ultima perioada ne-am putut bucura de o explozie de modele nostime, traditionale, aerodinamice, futuriste … pur si simplu frumoase, care parca ne roaga sa dam banii pe ele si sa le luam acasa. Iata cateva sugestii! Cum ti se par?

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont