Alianta Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) a iniţiat o petiţie prin care solicită mai multe beneficii pentru studenţi. Aceştia vor depune petiţia, care a adunat peste 10.000 de semnături, la Guvern, Ministerul Educatiei si Parlament.

Petiţia iniţiată de organizaţia ce luptă pentru drepturile studenţilor, a stâns peste 10.000 de semnături, de peste 100 de metri lungime, la Guvern, Ministerul Educatiei si Parlament.

Studenţii cer cresterea bugetului alocat educatiei in acest an si asumarea unui plan de crestere pana la 6% din PIB in urmatorii ani, cresterea subventiei camine-cantine, pentru a acoperi inflatia produsa de la ultima crestere si construirea de noi camine studentesti, cresterea veniturilor tinerilor angajati din educatie si sanatate prin acordarea de deduceri fiscale si/sau alte mijloace, dar şi cresterea participarii tinerilor in o serie de procese decizionale de importanta majora pentru universitati si societate

Reprezentantii federatiei vor pleca de la Piata Romana (cladirea ASE) spre Palatul Victoria, vineri, 18 Ianuarie, in jurul orei 10:00.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont