Pentru a face o delicioasa turta de cacao ai nevoie de 6 oua, 200 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao, 150 g faina, 100 g nuci, 30 ml rom, o

lingurita praf de copt, un plic de zahar vanilat.

 Reteta pentru aceasta excelenta prajitura de casa este scrisa mai jos:

Se pregateste o tava mare de cca. 40 cm, unsa cu margarina solida tapetata cu

faina. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si romul

se bate in continuare pina cind se intareste din nou. Se pun apoi galbenusurile

si untul topit se amesteca prin rasturnare de 4-5 ori se adauga faina, cacaua,

praful de copt. Se amesteca pina se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia

se desarta in tava si se niveleaza de-a lungul tavi. Tava se introduce in cuptor

si se lasa 30 min., prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se taie in

diferite forme.


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont