Ciorba de perisoare

O reteta de ciorba gustoasa pentru camin.

Ingrediente:
• Zeama
o 1 ceapa potrivita
o 2 morcovi decojiti, taiati marunt
o 1 mana de orez
o 2 linguri ulei pentru calit
o 1-2 L de apa
o suc de rosii dupa gust
o bors (sau zeama de lamaie) dupa gust
• Perisoare
o 1/2 Kg carne tocata
o 1 mana de orez
o miezul de la o felie de paine, inmuiat in apa si stors bine
o 1 ou
o patrunjel tocat, dupa gust
o ceapa tocata, dupa gust
o sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Pentru perisoare: Amesteci toate ingredientele, si apoi iei cu mana (uda, pentru a nu se lipi) din compozitie si faci bilute de marimea unei nuci. Pentru zeama: prajesti ceapa, taiata fideluta, in ulei. Adaugi morcovii si mana de orez, si calesti 5 minute. Adaugi apoi apa si lasi la fiert 15 minute, dupa care se pun si perisoarele. Lasi apoi sa se fiarba, si dupa cateva clocote adaugi si sucul de rosii si borsul. (Borsul se lasa sa dea doar 2-3 clocote dupa aceea). Se fierbe pana ce perisoarele sant bine facute. Se garniseste cu patrunjel si se serveste cu paine.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont