Salate impotriva anemiei (de radacinoase)

Se rad (fie la razatoare, fie la robot) urmatoarele legume: un morcov, o jumatate de gulie, o ridiche rosie mare sau jumatate de ridiche neagra, o jumatate de radacina de patrunjel, o jumatate de radacina de pastarnac, o jumatate de telina si o sfecla rosie. Intregul amestec va deveni rosu puternic datorita sfeclei.

Se adauga sare dupa gust, putin piper (alb sau negru) si otet balsamic dupa gust.
Se serveste imediat si poate inlocui o masa.

Aceasta salata contine toate vitaminele liposolubile de care organismul are nevoie, asadar este recomandata atat in curele de slabire, cat si in perioadele de oboseala, depresie, suprasolicitare fizica sau intelectuala, in timpul menstruatiei, in combaterea anemiei sau a afectiunilor pielii (piele uscata, descuamata, sensibila etc.).

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont