Scoala de creatie ADC*RO: noua generatie de tineri advertiseri creativi

Scoala de creatie ADC*RO a dat startul pentru inscrierile la cea de-a patra editie a scolii de vara ADC*RO – o scoala concept , propunandu-si sa formeze o noua generatie de tineri creativi, capabili sa faca fata cererii de pe piata de advertising.

Inscrieri pe situl oficial Scoala de creatie ADC*RO

Inscrierile pentru concursul de admitere se pot face online, pe site-ul scolii  in perioada 20 iulie – 12 septembrie 2011. Participantii trebuie sa isi creeze un cont pe site si sa rezolve brieful de concurs. In urma evaluarii tuturor inscrierilor vor fi admisi 60 de studenti.

Cand vor incepe cursurile scolii de creatie ADC*RO?

Cursurile celei de-a patra editii a scolii vor incepe in octombrie 2011 si se vor desfasura pe parcursul a 12 saptamani.
Pentru participarea la concursul de admitere nu se percepe nicio taxa. Pentru a urma seminariile Scolii ADC*RO, studentii admisi vor avea de achitat, ulterior, o taxa de 500 de euro (plus TVA). La finalul scolii, cei mai talentati studenti vor beneficia de internship-uri in agentii de publicitate.

 

Pentru inscrieri sau alte detalii accesati Scoala ADC*RO

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont