In ciuda a ceea ce ne invata comediile romantice, nu există nici-o metoda magica de a găsi partenerul perfect. Sa descoperi dacă cineva este cel potrivit pentru tine, de obicei, durează ceva timp. Deşi am putea acţiona instinctiv, este important totusi să treaca ceva timp înainte de a lua o decizie finală.

Sfaturi dragoste - cum stii ca este sufletul tau pereche?

Exista totusi 5 semne pe care le puteţi utiliza pentru a determina dacă el este alesul sau nu:

1. Va respectati reciproc
Puteţi spune că vă respectă atunci când:

– este dispus să facă compromisuri;
– iti asculta preocupările şi sentimentele;
– isi da seama cand ceva nu este in regula;
– iti apreciază opinia;
– te apreciază;
– este cu adevărat fericit pentru tine, atunci când ai realizat ceva;

2. El are calităţile pe care le căutaţi la un barbat
Scrieti o listă. Selectaţi cel puţin 10 calitati pe care le căutaţi la un barbat. Unele calităţi sunt, probabil, negociabile, deci acestea pot fi eliminate din listă. Ideea este sa ajungeti la primele 5 calitati importante.

3. Impartasiti aceleasi valori
Ce valori pretuiesti cel mai mult in viata? Aceasta este o întrebare importanta, care va ajuta sa intelegeti dacă el este cel potrivit. Dacă nu împărtăşiti aceleaşi valori, este o bila neagra pentru relatia voastra…

4. Ce va spune intuitia?

Nu trebuie sa va ignorati intuitia. În acelaşi timp, aceasta nu trebuie să fie factorul decisiv. Intuitia trebuie sa fie doar un ghid.

Intuitia este mai mult decât atractia fizica fata de El. Este ceva in noi care pur si simplu pare sa „stie” daca este persoana potrivita sau nu.

5. Poti fi tu insati in preajma lui?
Nu vei fi niciodata fericita in preajma unui barbat care incearca sa te schimbe. Deci, daca nu poti fi tu insati in preajma lui, poate defapt nu merita un loc langa tine.

Ganditi-va bine inainte de a lua orice decizie, iubiti si fiti iubite!!!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont