Stagiu de practica pentru studenti: „Orange First Step”

Orange România a lansat „Orange First Step”, un program educaţional integrat, destinat studenţilor şi masteranzilor aflaţi la început de carieră.

In ce consta acest proiect?

Timp de o lună, participanţii au ocazia să frecventeze cursurile de dezvoltare profesională, să înveţe şi să lucreze alături de specialişti. Un mentor îi va ghida şi îi va îndruma constant, pe tot parcursul sesiunii de practică.

„Venim în completarea sistemului educaţional şi facem legătura dintre angajaţii cu o experienţă bogată şi tinerii aflaţi la început de carieră. Scopul nostru e ca, în timp, să creştem expertiza absolvenţilor din România”,

a declarat Ioana Marcu, HR director.

Cui se adreseaza programul?

Programul se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor, indiferent de profilul facultăţii, de forma de învăţământ sau de anul de studii în care se află. Participanţii pot să-şi aleagă perioada şi departamentul în care vor face practică: Orange shop, IT, HR, PR, Comunicare, Marketing şi Financiar – Contabilitate. Pe parcursul verii se vor organiza în total 3 sesiuni de practică astfel: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie, în mai multe oraşe din ţară.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont