Reprezentanţii mai multor universităţi din Marea Britanie vor susţine sesiuni de admitere pe loc pentru programe de licenţă şi masterat în cadrul târgului World Education, organizat la Hotelul Hilton din Bucureşti, în zilele de 11-12 februarie.

Proiectul european World Education aduce la Bucuresti reprezentantii a peste 25 de universitati de top din Europa.

Cu ce va poate ajuta acest targ?

  • consultanta educationala specializata pentru identificarea celui mai potrivit program de studiu pentru tine
  • asistenta din partea consultantilor educationali Integral pentru pregatirea scrisorii de motivatie, documentelor pentru dosarul de admitere, gasirea facilitatilor de cazare etc. informatii despre oportunitatile de burse si sursele de finantare studentesti
  • participarea la workshop-urile organizate de universitatile prezente si consultantii educationali Integral.

Printre universităţile din Marea Britanie care susţin pentru prima oară în România acest gen de sesiuni se află: Sunderland – clasată pe poziţia numărul 24 conform Top 100 Guardian pentru cursuri de Business şi Management şi pentru cursuri de specializare în biologie şi chimie şi pe locul 34 pentru cursuri de artă şi design – şi Westminster care este pe locul numărul 8 în acelaşi clasament în domeniul agriculturii şi pe locul 20 pentru cursurile de media şi comunicare. Aceste universităţi, care au în continuare locuri libere pentru anul universtar 2012-2013, vor oferi o procedură simplificată pentru admiterea studenţilor doritori din România. Toţi cei care au ratat termenul limită pentru aplicaţiile în Marea Britanie – 15 ianuarie – au o a doua şansă de a participa în campania de recrutare din acest an. Pentru a participa, studenţii doritori trebuie să îşi trimită documentele necesare în avans către Integral Programe Educaţionale, organizatorul târgului World Education.

Admiterile pe loc (On-Spot Admissions) reprezintă cea mai rapidă modalitate de a deveni student internaţional. După un interviu de doar 15 minute acei candidaţi care au depus documentele solicitate în avans vor afla dacă au fost admişi sau nu, prin urmare vor economisi luni întregi de aşteptare şi de schimburi de e-mailuri cu birourile de admitere ale universităţilor. În afara universităţilor britanice, trei universităţi din Olanda şi Danemarca vor susţine acelaşi proces de admitere pe loc. Cei care doresc să afle mai multe despre cum să se înscrie, ce documente să pregătească, cum să se pregătească pentru interviu pot găsi informaţiile pe www.world- education.ro sau la birourile Integral.

La târg veţi putea participa şi la seminarii gratuite pentru elevi de liceu şi pentru părinţii lor. Elevii vor afla cum să îşi aleagă corect universitatea şi programul de studiu şi cum să se organizeze pentru admitere. Părinţii vor afla mai multe despre costurile de studiu şi oportunităţile de finanţare, precum şi despre cum îşi pot ajuta copiii pentru a fi admişi la universităţile dorite. Cei care doresc să experimenteze cum se învaţă în unele universităţi din străinătate vor putea participa la demonstraţiile gratuite de Problem Based Learning susţinute de Stenden University la târg.

Candidaţii pentru masterat vor afla mai multe despre oportunităţile de studiu în Marea Britanie şi Olanda şi raportul calitate-preţ în ce priveşte studiile superioare în aceste ţări, precum şi despre programele de master din Danemarca şi Suedia care sunt gratuite pentru studenţii din UE. Târgul World Education îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 11-12 februarie, între orele 10.00 şi 17.00, la Hotel Hilton din Bucureşti. Intrarea la târg este gratuită, în baza înregistrării în prealabil la www.world-education.ro.

Participanti la targ:

Austria Webster University – Vienna
Danemarca International Business Academy, Denmark
Study in Denmark
ZIBAT, Zealand Institute of Business and Technology
Elveția Montreux School of Business -MSB
SEG, Swiss Education Group
Franţa American University of Paris
Italia Istituto Europeo di Design
Marea Britanie Kaplan Business School
Southampton Solent University
University of Sunderland
University of Bradford
University of Huddersfield
University of Westminster
Olanda Fontys University of Applied Sciences
Maastricht University
NHTV Breda University of Applied Sciences
Rotterdam Business School
Stenden University of Applied Sciences
The Hague Univeristy of Applied Sciences
University of Groningen
Van Hall Larenstein University of Applied Sciences
Wageningen University
Wetsus Academy
Romania Road Language Centre
Suedia Jonkoping University
Thailand Webster University
Universităţi Internaţionale European University

 

Data evenimentului: 11- 12 Februarie 2012 la Targul World Education si in saptamana imediat urmatoare, la biroul Integral

Locatia: Hotel Hilton Bucuresti si biroul Integral din Bucuresti: Blvd. General Gh. Magheru Nr.41, Et.1, Apt.1

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont