Locuri de munca pentru studentii romani in Germania prin Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă

Studenţii şi masteranzii care doresc să muncească pe perioada verii în Germania mai au o şansă să se înscrie pentru selecţie, după ce Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a anunţat că a prelungit perioada de desfăşurare a acesteia.

Pentru a participa la selecţie, solicitanţii trebuie să aibă statutul de student (sunt înscrişi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la curs de zi, colegiu tehnic,colegiu).Angajatorii străini oferă locuri de muncă în domeniile: servicii, hotel-gastronomie, curăţenie clădiri, agricultură.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană se desfăşoară în perioada 06.02.- 22.02.2012, la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere, str. Avalanşei nr. 20-22, sect. 4, Bucureşti.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont