Stergerea folderului Shared Documents din My Computer

Unul din cele mai iritante lucruri la Windows XP este cã Microsoft a vãzut de cuviintã sã insereze link-uri cãtre folderele Shared Documents chiar în fereastra My Computer. Icon-urile nici mãcar nu pot fi înlãturate în mod obisnuit, dar existã totusi o solutie.

Deschide Registry Editor si navigheazã pânã la urmãtorul key:
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SOFTWARE \\ Microsoft \\ Windows \\ CurrentVersion \\ Explorer \\ My Computer \\ NameSpace \\ DelegateFolders.

Aici vei vedea un sub-key numit {59031a47-3f72-44a7-89c5-5595fe6b30ee}. Dacã îl stergi, toate folderele Shared Documents vor dispãrea. Nu este necesarã reboot-area sistemului.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont