“A fi lipsit de virilitate inseamna a fi lipsit de viata, inseamna a fi lipsit de capacitatea de a te minuna” – ABHINAVAGUPTA

Ce trebuie sa stim despre penis?

Inainte de toate, pentru ca vom vorbi despre membrul viril, este important sa facem cunoscuta natura sa exacta. Penisul nu este compus din tesuturi musculare; este deci inutil sa incercati sa-l mariti ca pe un muschi. Structura sa ar putea fi mai degraba comparata cu cea a unui burete.

Putem vorbi despre tehnici de marire a penisului, dar mai intai trebuie sa definim un fel de “norma”, pentru ca fiecare sa poata sti unde se situeaza pe aceasta scala particulara. Problema este ca au fost efectuate putine studii stiintifice de profil, iar cele cateva carti si teze publicate pe aceasta tema, nu se pun de acord asupra rezultatelor. In cartea sa, “Sexologie clinica”, englezul Trimmer, indica in urma unor cercetari antropologice, drept lungimi medii ale penisurilor, dimensiuni cuprinse intre 7,25 cm si 11,5 cm in repaos si intre 12 cm si 21 cm in erectie.

Pentru circumferinta, dimensiunile medii sunt cuprinse intre 7,5 cm si 10,5 cm in repaos si intre 8,5 cm si 12 cm in erectie. Wardel Pomeroy, un renumit sexolog, a afirmat ca a vazut in timpul activitatii sale indelungate, fel de fel de penisuri, avand forme diferite si ale caror lungimi se situau intre doua extreme: cel mai mare penis in erectie masura 25 cm, iar cel mai mic doar 2,5 cm.

Clasificarea membrelor virile

Principalele tratate orientale de sexologie – Kama Sutra si Ananga Ranga, ofera si ele in stilul poetic indian, o clasificare a barbatilor in functie de marimea membrului lor viril: barbatul armasar (18-25 cm); barbatul taur (16-18 cm); barbatul iepure (13-15,5 cm).

In aceste conditii, iata ca este destul de dificil sa definim o “norma” foarte precisa si de aceea, vom oferi fiecaruia posibilitatea sa aprecieze el insusi daca ii convine sau nu marimea organului sau viril (dar, inainte sa trageti o concluzie, ascultati si parerea avizata a iubitei sau a iubitelor…).

NU uitati insa ca, pentru femeia iubita, modul de folosire a penisului sau, altfel spus, arta de a face dragoste, conteaza aproape la fel de mult ca si marimea sa (daca este sa credem cea mai mare parte a rapoartelor sexologilor).

Cei care au studiat aceasta problema au putut pune in evidenta existenta mai multor tipuri de tehnici pentru marirea dimensiunilor penisului: tehnici de elongatie, tehnici de tonifiere, tehnici fitoterapeutice, etc.

Tehnici de elongatie

Exista numeroase astfel de tehnici, ele fiind intalnite la cele mai diferite popoare, indiferent de epoca, rasa sau grad de civilizatie. Aceste tehnici permit elongarea uneori considerabila a membrului viril. Ele nu au insa eficienta transformatoare si asupra diametrului atunci cand penisul este erect. Ori, din punct de vedere al calitatii raporturilor sexuale s-a demonstrat ca nu lungimea conteaza cel mai mult, ci diametrul.

Un sex cu un diametru mare aflat in miscare, va oferi o suprafata mai mare de contact cu peretii vaginului si tocmai acest contact este cel care determina importanta senzatiilor resimtite de femeie in timpul actului erotic si deci intensitatea placerii sale.

Tehnicile de tonifiere

In mod contrar tehnicilor de elongatie, tehnicile de tonifiere nu vizeaza marirea impresionanta a lungimii penisului. Scopul acestor tehnici, daca tinem seama de marturiile celor care le-au practicat cu perseverenta, este de a obtine un membru cat mai viguros. Rezultatele apar mai putin rapid decat in cazul metodelor precedente, dar ele au avantajul ca maresc dimensiunile penisului atat in lungime cat si in diametru, respectand si o anumita armonie a proportiilor.

Nu a fost constatata nici o influenta negativa a acestor tehnici asupra calitatii erectiei. Din relatarile celor care le-au experimentat si chiar din studiul reprezentarilor, dupa anumite gravuri vechi si miniaturi, a putut fi trasa concluzia ca cei care au utilizat acest tip de tehnici s-au putut bucura in mod natural de-o pozitie ferma, ascendenta a penisului aflat in erectie, pe cand tehnicile de elongatie sfarsesc prin a determina o erectie de tip descendent.
In plus, practica acestui gen de tehnici, care astazi este din ce in ce mai raspandita si mai recomandata in Occident (deloc intamplator), demonstreaza ca la nivelul tarilor avansate, mediile stiintifice de profil au inceput sa recunoasca eficienta si efectele incontestabile ale acestor procedee.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont