Browserul Firefox își poate schimba înfățișarea prin intermediul add-on-ului Personas.

Vrei și tu o temă pentru browserul tău?

Intră pe www.getpersonas.com și instalează-ți în doar câteva secunde add-on-ul, apoi alege-ți tema preferată plimbându-te cu mouse-ul prin galeria variată pusă la dispoziție.

Poți accesa galeria de pe site-ul oficial sau de pe iconița care ți-a apărut dupa instalare în colțul din stânga-jos. De asemenea, găsești aplicația în meniul browserului tău, la Tools – Personas sau Tools – Add-ons, de unde poți să o dezinstalezi, în caz că te-ai plictisit de ea.

Acestea sunt doar câteva din cele aproape 200.000 de teme puse la dispoziție pe getpersonas.com, organizate în 14 categorii în funcție de preferințe. Restul rămân la dispoziția voastră. Și dacă printre acestea nu găsiți niciunul pe gustul vostru, vă puteți crea propria temă. Pentru mai multe detalii dati click aici . Enjoy!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont