Eric Berne o oferit prin teoria sa motivaţională posibilitatea unei înţelegeri profunde a comportamentului uman, a funcţiilor psihologice şi a comunicării, o teorie care are la bază ideea ca toţi oamenii sunt motivaţi de foamea de stimuli, de structură şi de recunoaştere (strokuri), aspecte care sunt dinamice interactive şi interdependente.

Obiectivele acestui workshop sunt:
– facilitarea identificării filtrelor de strokuri şi a modalităţilor de îmbunătăţire, în caz de nevoie şi a direcţiilor recomandate în psihoterapie
– facilitarea identificării modalităţilor favorite de petrecere a timpului şi a stărilor eului cel mai active
– identificarea relaţiilor compensatorii între foamea de structurǎ, de stimuli şi de recunoaştere
– stimularea conştientizării cu privire la propria dinamică motivaţională şi a identificării ariilor neglijate
– facilitarea dezvoltării unui “psihoterapeut intern” şi a unui plan de acţiune în vederea unei mai bune împliniri a nevoilor

Programul este: vineri 18.15-22.15, sambǎtǎ 9.30-18.30

CEZARA DAŞU este psiholog principal autonom cu specializarea psihoterapie. Deţine certificat de analist tranzacţional oferit de Asociaţia Europeanǎ de Analizǎ Tranzacţionalǎ în 2009 şi susţine programe de formare şi supervizare, recunoscute de ARAT, EATA şi de Colegiul Psihologilor din Romania.

Pentru înscrieri şi informaţii: www.cezaradasu.ro, cezara.at@gmail.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont