Conform un recent studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), care au lucrat în colaborare cu site-ul de internet eHarmony, dragostea este cu adevarat oarba.
Dragostea este cu adevarat oarba

La studiu au participat 120 de studenti heterosexuali, implicati într-o relatie sentimentala pasionanta, care au fost rugati sa examineze fotografii ale unor persoane atractive de sex opus, postate pe diferite site-uri.

Participantii la studiu care au declarat ca sunt îndragostiti au prezentat mai putine probabilitati de a privi cu atentie alte persoane atractive în afara de cea iubita.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont