De multe ori ne punem intrebarea la ce suntem mai buni, ce putem face cel mai bine sau ce job sa ne alegem ca sa reusim in viata.

Pentru cei care cred in horoscop, avem o lista cu zodiile si domeniile de activitate potrivite in functie de zodie:

Care sunt sansele de imbogatire in functie de zodie?

Balanţă. Te pricepi să negociezi şi să te înţelegi chiar şi cu cel mai dificil client. Te atrag profesiile care îţi permit să socializezi.

Scorpion. Te vei îmbogăţi practicând un job solicitant, cum ar fi meseria de chirurg sau de detectiv.

Săgetător. Eşti omul care este promovat într-un post de conducere. Ai grijă să alegi un domeniu care îţi permite să călătoreşti. Munca la birou te plafonează.

Capricorn
. Calităţile tale te recomandă pentru meserii solicitante în domeniul ştiinţei sau administrativ.

Vărsător. Domeniile care te atrag sunt cele care îţi permit să faci mereu lucruri noi, cum e ştiinţa, jurnalismul sau design-ul.

Peşti. Merită să-ţi investeşti toate eforturile în domenii artistice. Pictura, fotografia sau orice altă artă care te pasionează îţi poate aduce faima şi, implicit, bogăţia.

Berbec
. Te îmbogăţesc profesiile cu profil stresant, precum politica sau televiziunea, pentru că tu faci faţă excelent la stres şi elimini din star competiţia.

Taur. Ai un talent oratoric aparte, aşa că ai putea fi purtător de cuvânt. Lucrezi excelent şi în echipă, aşa că un birou de avocatură, iarăşi, ţi s-ar potrivi. Nu în ultimul rând, pasiunea pentru gătit, te-ar putea transforma într-un băcătar şef de succes.

Gemeni. Te-ai descurca de minune în domeniul vânzărilor sau al relaţiilor publice.

Rac. Resursele umane reprezintă un domeniu în care ai putea avansa foarte rapid.

Leu
. Ţi se potriveşte postul de leader. Eşti foarte creativă, aşa că te-ai putea îmbogăţi făcând design vestimentar sau ocupând postul de redactor şef la o revistă glamour.

Fecioară
. Fie că alegi să devii chirurg sau să-ţi deschizi un salon de înfrumuseţare, sunt mari şanse să te îmbogăţeşti.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont