Departamentul Servicii pentru Studenţi şi Absolvenţi al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ a început să organizeze de pe 17 ianuarie şi până la finalul lunii februarie o serie de traininguri gratuite pentru studenţii UAIC, ce ar avea rolul, potrivit reprezentanţilor instituţiei, să le deschidă tinerilor drumul „către o carieră de succes“.

Trainingurile gândite de membrii departamentului de la UAIC sunt gândite pe toate domeniile. Spre exemplu, în ianuarie, studenţii pot participa la Corala „Universitas“, pentru a vedea dacă au talentul necesar de a face parte din corul universităţii. Un alt training din ianuarie este cel de tehnologie pentru studenţie – cum pot fi folosite anumite programe astfel încât tinerii să se organizeze mai bine, atât în timpul liber, cât şi în comunicarea cu cei din grupa lor, iar un alt astfel de program este de managementul timpului – relaţia tinerilor cu timpul, care sunt cele mai frecvente probleme legate de aceste, ce se poate face pentru a-l gestiona mai bine.

Tot în ianuarie, universitatea mai găzduieşte traininguri de management al stresului în sesiune şi de organizarea activităţii de învăţare astfel încât studenţii să fie mai productivi şi eficienţi. În februarie, studenţii vor putea să descopere cum să-şi stabilească obiectivele şi cum să identifice cele mai potrivite situaţii pentru a le realiza în trainingul Seeting goals, în timp ce la „Grow your MINDset“ vor afla cum funcţionează mintea şi cum o pot face să funcţioneze mai bine. Ultimele trei traininguri se referă la metode de realizare a unei prezentări de succes, respiraţia în cânt şi rolul cuvântului în abordarea partiturilor muzicale, cât şi de „Doctorat 1.0“, care se adresează doctoranzilor care vor să îşi actualizeze instrumentele şi metodele de lucru în cercetare.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont