Joi, 24 mai, de la ora 15.00, la sala 101, din Campusul Universitar, va avea loc o întâlnire de informare cu privire la bursele DAAD în Germania. Este vorba despre burse de studiu pentru studenți și de cercetare pentru cadre didactice universitare la universități din Germania. Totodată, sunt oferite și burse de studiu și de cercetare (pentru cadrele universitare) pentru programe academice în limba engleză.

Cu acest prilej, se va prezenta oferta de burse care se derulează timp de 4 săptămâni în cadrul unor cursuri de vară ale universităților germane. Studenții și cadrele didactice pot afla pașii care trebuie urmați pentru a obține burse de studiu de un semestru.

Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) va fi reprezentat la această întâlnire de dr. Thomas Schares, lector DAAD la Universitatea din București. Dr. Schares va fi prezent, de asemenea, vineri, 25 mai, începând cu ora 9.00, în holul principal de la intrarea în Campus, la un stand de informare DAAD.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont