Avocat net.ro ne informeaza de faptul ca Societatea de avocatura Wolf Theiss anunta demararea primei editii a programului „Bursele Wolf Theiss”, menit sa recunoasca si sa sustina performanta incepand din perioada studentiei, anunta societatea intr-un document de presa remis AvocatNet.ro.

Programul presupune acordarea a 2 burse anuale, in valoare totala de peste 2.000 EURO, ce vor fi puse la dispozitia studentilor selectati pe intreaga perioada a anului academic (inclusiv sesiunea de examene), respectiv intervalul septembrie-iulie.

Wolf Theiss, una dintre cele mai mari societati de avocatura din Europa Centrala si de Est, lanseaza prima editie a programului “Bursele Wolf Theiss”, se arata in documentul de presa.

„Initiativa are la baza dorinta de a spijini pregatirea profesionala a tinerilor studenti ce aspira sa devina avocati. Suntem de parere ca acest demers va stimula performantele academice si va contribui la formarea viitorilor profesionisti din Romania”, a declarat Bryan Jardine, Managing Partner Wolf Theiss.

Lansarea oficiala a “Burselor Wolf Theiss” va avea loc cu ocazia unei prezentari organizate de Wolf Theiss in cadrul Facultatii de Drept, in data de 7 martie, la ora 12.00.

„Bursele Wolf Theiss” se adreseaza studentilor aflati in anul III de studiu in cadrul unei Facultati de Drept acreditate, din Romania.

Potriviti sursei citate, selectarea castigatorilor se va face pe baza unui concurs de eseuri pe o tema data. Eseurile vor putea fi transmise in perioada 1 aprilie – 1 mai 2013.

Rezultatele selectiei vor fi comunicate in data de 15 mai, in cadrul unui eveniment in premiera pentru firmele de avocatura din Romania: „Ziua Portilor Deschise Wolf Theiss”. La acest eveniment vor fi invitati primii 22 de studenti selectati in cadrul competitiei pentru “Bursele Wolf Theiss”.

Fondata in 1957, WOLF THEISS este una dintre firmele de avocatura de top din Europa Centrala si de Est fiind specializata in drept comercial. in cele 12 birouri Wolf Theiss din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, România, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, activeaza peste 320 de avocati, care acorda consultanta unui numar mare de societati industriale, comerciale si de servicii locale si internationale, precum banci si societati de asigurare. Imbinand practica juridica cu cea comerciala, Wolf Theiss dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta noastra in domeniul juridic, fiscal si comercial.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont