WelcomEurope – Subvenţii europene, fonduri europene, subvenţii şi programe de finanţare europene

WelcomEurope este o bază de date la nivel european care furnizează informaţii referitoare la posibilităţile de obţinere de fonduri europene pentru programe de cooperare în diferite domenii, printre care: economie, finanţe, management, mediu înconjurător, sănătate, comunicare, cultură, media, etc.

Site-ul www.welcomeurope.com oferă informaţii complete privitoare la acţiunile care pot fi finanţate, sumele ce pot fi primite, procedura de aplicaţie, etc.

Creată în 2000, Welcomeurope reuneşte o echipă multiculturală concentrată în jurul a 3 fondatori francezi şi olandezi.

Fondatorii Welcomeurope s-au dedicat de peste 20 ani provocărilor concrete legate de integrarea europeană. Echipa dinamică şi pasionată pe care o dirijează este animată de dorinţa de a sprijini actorii profesionali prin furnizarea de instrumente şi servicii adaptate nevoilor lor.

Welcomeurope a dezvoltat trei domenii de expertiză :

ASISTENŢĂ – CONSULTANŢĂ
Welcomeurope asistă profesioniştii în dezvoltarea unei strategii şi a unei metode operaţionale. Welcomeurope este, de asemenea, utilizată în mod regulat în achiziţiile publice pentru a sprijini autorităţile locale şi ministerele în gândirea lor şi pentru a le ajuta la punerea în aplicare şi la evaluarea dispozitivelor lor de finanţare.

FORMARE
Welcomeurope proiectează şi realizează numeroase cursuri de formare; echipa transferă astfel cunoştinţele sale tehnice şi practice! Pe lângă cele 90 de sesiuni de formare propuse de către Welcomeurope în fiecare an la Paris, Bruxelles, Milano şi Varşovia … echipa realizează sesiuni adaptate pentru multe organizaţii din întreaga Europă.

INFORMARE-MONITORIZARE 
 Welcomeurope are un rol unic în monitorizarea programelor.
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont