Lumea este împărţită în 2 sisteme: capitalist şi… nervos!


Campanie de strângere de jucării initiata de Universitatea „Danubius” din Galati

Danubius a demarat o noua campanie de strângere de jucării pentru a aduce bucurie în sufletul copiilor instituţionalizaţi sau săraci din judeţul Galaţi.
Universitatea „Danubius”, în parteneriat cu Fundaţia umanitară Theo al cărei obiectiv urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii aflaţi în dificultate, cu risc de marginalizare şi excluziune socială, organizează, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, campania Dăruieşte o jucărie.
Bucuria copiilor care provin din familii sărace sau celor aflaţi în centre de plasament este completată de sensibilizarea şi motivarea copiilor şi adulţilor de a face un gest frumos cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.
Până pe data de 17 decembrie, la Biblioteca Universităţii „Danubius”, sunt aşteptate toate jucăriile în schimbul cărora vom primi fie chicoteli de fericite ale prichindeilor fie cuvântul proaspăt învăţat – mulţumesc! ,al copiilor mai măricei.
Pentru detalii, contactaţi: 0733180311, Şef Birou Relaţii Publice, Ana Alina DUMITRACHE


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Galati

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte