Inteligenta ma urmareste…..dar eu sunt mai rapid.


Bursa locurilor de muncă D.O.C.S.- Student Jobs Ediţia a II-a – Universitatea ‘Lucian Blaga’

Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu, prin Departamentul de Orientare în Carieră a Studenţilor organizează cea de-a doua ediţie a bursei locurilor de muncă D.O.C.S. – Student Jobs 2012, care se va desfăşura miercuri, 7 noiembrie, la sediul Universităţii  ‘Lucian Blaga’ din Sibiu din str. Lucian Blaga, nr. 2A, între orele 09:00-17:00.

Acest eveniment urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile din regiune, adaptarea ofertei educaţionale la realităţile de pe piaţa muncii şi stabilirea unor legături strânse şi durabile între Universitate şi mediul economic.

Organizarea acestei burse a locurilor de muncă reprezintă o dovadă a preocupării şi responsabilităţii ULBS pentru deschiderea drumului studenţilor către o carieră de succes.

La acestă ediţie şi-au anunţat prezenţa firme de renume din ţară precum: Computer Generated Solutions (CGS), EBS – Expectations Beyond Software, Cepocs, Iquest Technologies, Stefanini, Scandia Food, Sibex, White Career, Trenkwalder Sobis, H&H Consulting, Simea Sibiu, Kunke Production Romania, Ambient,  etc.

Prin întâlnirea cu reprezentanţii acestor companii studenţii ULBS au şansa de a lua contact direct cu angajatorii şi de a se raporta la cerinţele acestora.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Sibiu

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte